Κωνσταντάρας Χειροποίητα έπιπλα

Κωνσταντάρας Χειροποίητα έπιπλα
Η εταιρία μας διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση και κατασκευή χειροποίητου επίπλου.

Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρία μας διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση και κατασκευή χειροποίητου επίπλου. Έχοντας σαν πρωταρχικό μας μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, δημιουργούμε έπιπλα χωρίς συμβιβασμούς σε εμφάνιση, ποιότητα, λειτουργικότητα, και αξιοπιστία.

Στις εγκαταστάσεις μας συνολικού μήκους 5000 τ.μ. στο Βιοτεχνικό Πάρκο Κερατέας καλύπτουμε όλα τα στάδια της παραγωγής έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο υλικών αλλά και εργασιών που εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα μας, με την οποία είναι συνδεδεμένο το όνομά μας εδώ και χρόνια.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας αλλά και η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα το οποίο αποδεικνύεται από την 5ετη εγγύηση που φέρουν τα έπιπλά μας.

Στον εκθεσιακό χώρο μήκους 1000 τ.μ. συνολικά που βρίσκεται στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, αλλά και στα καταστήματά μας, Λεωφόρος Αλίμου 128 στην Αργυρούπολη, Λεωφόρος Κηφισίας 94-96 Μαρούσι και Λεωφόρος Μεσογείων 446, στην Αγία Παρασκευή, μπορείτε να βρείτε όλες τις κατηγορίες επίπλων που κατασκευάζουμε, από σαλόνια, συνθέσεις, τραπεζαρίες, μπουφέ, κρεβατοκάμαρες, μέχρι και παιδικά έπιπλα για τους μικρούς μας φίλους.