Μουσική Σχολή Τσεσμελή

Μουσική Σχολή Τσεσμελή
Η Μουσική Σχολή Τσεσμελή ιδρύθηκε το 1993 και από τότε λειτουργεί αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Τίτλους Σπουδών αναγνωρισμένους από το Κράτος και μαζί με αυτούς τη δυνατότητα να ακολουθήσο

Περιγραφή Επιχείρησης

Η Μουσική Σχολή Τσεσμελή ιδρύθηκε το 1993 και από τότε λειτουργεί αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Τίτλους Σπουδών αναγνωρισμένους από το Κράτος και μαζί με αυτούς τη δυνατότητα να ακολουθήσουν μια επαγγελματική μουσική σταδιοδρομία.

Έχοντας πλέον 30 έτη εμπειρίας, η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια: όταν ένα παιδί χτυπάει το κουδούνι ενός ωδείου, σίγουρα δεν έχει στο μυαλό του το πτυχίο και κατά την άποψή μας το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι γονείς. Η απόκτηση ενός πτυχίου δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός, αλλά το τέλος μιας όμορφης διαδρομής, στην οποία ο μαθητής αποκτά σημαντικά εφόδια που θα τον συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή του.

Οι σπουδές στη Σχολή μας αγκαλιάζουν όλο το φάσμα της μουσικής (Κλασσική, Μοντέρνα & Παραδοσιακή) και οι σπουδαστές μας μπορούν να επιλέξουν: Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Βιόλα, Τσέλο, Κλασσικό & Σύγχρονο Τραγούδι, Ηλεκτρική & Ακουστική Κιθάρα, Μπάσο & Παραδοσιακά Όργανα. Ταυτόχρονα, λειτουργούν τμήματα Μουσικής Προπαιδείας (Μουσικοκινητική Orff), Μουσικοθεραπείας (Μουσική Ειδική Αγωγή), Τμήματα Προετοιμασίας για το Μουσικό Γυμνάσιο και το Μουσικό Πανεπιστήμιο και Τμήματα Ανώτερων Θεωρητικών.

Φωτογραφίες