ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ORTHO & SPORTS - ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ

Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Μιχαήλ Θεόδωρος είναι ορθοπεδικός χειρουργός και διατηρεί το σύγχρονο ιδιωτικό ιατρείο ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ORTHO & SPORTS στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Γ’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Α.Π.Θ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) Αθλητιατρικής (Sports Medicine), διπλωματούχος της FIFA στην Ιατρική Ποδοσφαίρου και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής του Α.Π.Θ. με αντικείμενο μελέτης την αποκατάσταση της ιδιοδεκτικότητας μετά τη συνδεσμοπλαστική του προσθίου χιαστού συνδέσμου.

Ο ιατρός έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το Hospital for Special Surgery (HSS) στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., το μεγαλύτερο νοσοκομείο Οορθοπεδικών παθήσεων, παγκοσμίως, όπου ενημερώθηκε για τις πιο σύγχρονες τεχνικές (Ρομποτική και Navigation) και τα νεότερα υλικά στο πεδίο της αρθροπλαστικής του γόνατος και του ισχίου. Επίσης, έχει λάβει βραβείο καλύτερης έρευνας από την EFORT (European Federation of National Associations of Orthoapaedics and Traumatology), ενώ με βραβεία έρευνας τον έχουν τιμήσει η Πρυτανεία του Α.Π.Θ. και η Κοσμητεία Ιατρικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Ο ιατρός συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, καθώς και με την Γ’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, ως Επιστημονικός Συνεργάτης.

Είναι συμβεβλημένος ιατρός ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση και έκδοση παραπεμπτικώνΟ

Φωτογραφίες