myGreekTaste

myGreekTaste
Το myGreekTaste προσφέρει μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων, όλα διαλεγμένα από Έλληνες παραγωγούς. Στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Περιγραφή Επιχείρησης

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Με αφετηρία την αγάπη για τον τόπο μας, τον σεβασμό για τους ανθρώπους που τον φροντίζουν και τον καλλιεργούν καθώς και τον θαυμασμό μας για τα προϊόντα που παράγουν, αρχίσαμε να ονειρευόμαστε ένα μέρος στο οποίο όλα αυτά θα μπορούσαν να βρεθούν μαζί και να ταξιδέψουν γρήγορα και με ασφάλεια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ΙΔΕΑ

Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα του myGreekTaste, ενός κοινού σημείου συνάντησης όλων των παραπάνω, του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πραγματική γεύση από την μαγεία της πλούσιας ελληνικής γης και της μεσογειακής κουλτούρας.

Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Μέσα από συνεχή αναζήτηση, επιλέξαμε πολύ προσεκτικά ένα κατάλογο με προϊόντα, που συνδυάζουν την ποιότητα με την παράδοση, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται πλήρως στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, υπό το πρίσμα μιας εντελώς μοντέρνας θεώρησης.

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Με συνοδοιπόρο τη φροντίδα για όλους εμάς αλλά και για το περιβάλλον, σκοπός του myGreekTaste είναι να μπορούμε όλοι μεταξύ μας να μοιραζόμαστε αγαπημένα προϊόντα, να ενημερωνόμαστε για θέματα που μας ενδιαφέρουν ή να ανταλλάσσουμε ιδέες, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που φυσικά θυμίζει πάντα κάτι από Ελλαδά.