Έπιπλο Καπατζά

Έπιπλο Καπατζά
Σε ένα πολυτελέστατο χώρο 6.000 τ.μ. με άνετο χώρο στάθμευσης μπορείτε να επιλέξετε, έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας όπως: Καναπέδες, Σύνθετα Σαλονιού, Τραπεζαρίες, Κρεβατοκάμαρες, Έπιπλα Κουζίνας και άλλα έπιπλα σπιτιού σε οικονομικές τιμές.

Περιγραφή Επιχείρησης

Με έδρα την Αλεξάνδρεια το Έπιπλο Καπατζά εξυπηρετεί την Κατερίνη, τα Γιαννιτσά, την Κοζάνη και την Βέροια θέλοντας έτσι, να προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες του.
Έχουμε μεγάλο πελατολόγιο και είμαστε εξειδικευμένοι σε θέματα επίπλων και στην παραγωγή αυτών.

Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις έως 70% σε έπιπλα που θα ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από σαλόνια μοντέρνα ή κλασικά, σύνθετα, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες καθώς και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία για έπιπλα του παιδικού δωματίου που πρόκειται να φτιάξετε για το παιδί σας.

Μόλις μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα πολυτελέστατο χώρο 6.000 τ.μ. με άνετο πάρκινγκ, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα, έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικού design, όπως σαλόνια, σύνθετα, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, παιδικό δωμάτιο μεγάλων οίκων του εξωτερικού, αλλά και δικής μας παραγωγής σε τιμές υπέρ χονδρικής.

Κοντά μας μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής που θα ξεπεράσει και τις προσδοκίες σας.

Φωτογραφίες