Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το City-Guide.gr;

Η ιστοσελίδα www.city-guide.gr αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κατάλογο επιχειρήσεων, στον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε επιχειρήσεις σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας. Παράλληλα, προσφέρει πληροφορίες για πόλεις αλλά και για τα αξιοθέατα τους για να σας παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα για οποιοδήποτε μέρος. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, ο κατάλογος τόσο των επιχερήσεων όσο και των πόλεων με τα αξιοθέατά τους βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό, έως ότου φτάσει στο σημείο να εξυπηρετεί τις ανάγκες του καθένος σε οποιοδήποε σημείο της χώρας.

Πως μπορώ να βρω μια λίστα με τις επιχειρήσεις;

Οι επιχειρήσεις εμφανίζονται πάνω στο χάρτη και όχι σε λίστα. Με τον τρόπο αυτό όλες οι επιχειρήσεις έχουν την ίδια προβολή, καμία δεν έχει προτεραιότητα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Αν αναζητείτε κάτι συγκεκριμένο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση στην αρχική σελίδα. Καθώς πληκτρολογείτε θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες επιλογές. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα εμφανίζονται πάντα με τυχαία σειρά.

Βρήκα λάθος πληροφορίες. Πως μπορώ να βοηθήσω;

Σε περίπτωση που βρήκατε λάθη σε μια καταχώρηση, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ορθή ενημέρωση των πληροφοριών.

Είμαι επιχειρηματίας. Γιατί να προτιμήσω το City-Guide.gr για την προβολή μου;

Στην City-Guide.gr, δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε χάρτη και όχι σε μια λίστα με σειρά προτεραιότητας. Η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στον καθένα που βρίσκεται στο συγκεκριμένο μέρος του χάρτη. Επιπλέον, σας παρέχουμε την δυνατότητα δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου προφίλ της εταιρείας σας. Εκτός των βασικών στοιχείων επικοινωνίας, μπορείτε να προσθέσετε την περιγραφή της επιχείρησής σας, καθώς επίσης και φωτογραφίες.